Adobe-applikasjoner

Fremgangsmåte for bestilling av Adobelisenser.

Vilkår

• Adobe selger sine produkter kun via leielisens; du eier ikke produktet, men har bruksrett i den kjøpte lisensperioden.
  • Gjelder for alle Adobeprodukter.
  • Årlig faktureringsdato, uavhengig av bestillingsdato.
  • Lisensen løper til 1. oktober hvert år.
  • Personlig Adobe-konto kreves for innlogging og lisenskontroll.
  • Leie av lisens inkluderer 20 GB skytjenestelagring med Adobe-ID.
  • Sensitive data skal ikke lagres på Adobe skytjenester.
  • For hjelp til installasjon av Adobe produkter, kontakt drift@klinmed.uio.no.

For bestillere

• Send bestilling til innkjop@klinmed.uio.no med fullt navn, UiO brukernavn, e-postadresse, og type programvare.
  • Lisensen knyttes til Klinmeds avtale med VIP-nummer A9AC95427B5196C79CBA
  • IT administrerer lisensene og brukere mottar e-post fra Systemdrift Klinmed når lisensen er aktivert.
Publisert 22. okt. 2015 15:32 - Sist endret 4. des. 2023 16:23