Undervisningskjøkken

Undervisningskjøkkenet brukes til undervisning og i forskning. Her er det plass til flere grupper som kan lage mat samtidig.

Foto: Hege Berg Henriksen

Foto: Christine Henriksen

Kjøkkenet er fullt utstyrt med plass til 12 personer fordelt på 6 arbeidsstasjoner med egne kjøkkenmaskiner og blendere. Det er et stort bord midt i rommet, som skal være samlingspunkt for felles prøvesmaking og diskusjoner.

Undervisningskjøkkenet er en del av Ferdighetssenteret i klinisk ernæring, og brukes i undervisningen.
 
Nå undervisningskjøkkenet ikke er opptatt til undervisning, kan det brukes til lagring og pakking av mat i forbindelse med kliniske forsøk, samt til gruppeundervisning av deltagere.

Alle som bruker kjernefasilitetene får adgang til kjøle- og fryserommet i 1 etg. 

Regler for undervisningskjøkkenet.

Ansvarlig

Anne Marte Wetting Johansen

Publisert 23. mars 2021 14:51 - Sist endret 7. mai 2021 11:21