Hospitantene tar av!

Blant FYSIOPRIMs flere såkalte modellforsøk, er hospitantordningen ved Universitetet i Oslo. Idag hadde hospitantene høstens første felles samling, og det var både store visjoner og konkrete delmål som ble diskutert i løpet av dagen.

"Engasjement" og "forventning" er to av stikkordene for disse hospitantene. Øverst fra venstre Anne Merete S Bjørnerud, Hege Handeland, Aina Paulsen Smedsrud, Synnøve Solgård, Roar Høidal. Sittende fra venstre Gro Askland Øyehaug, Alette Ottesen, Irma Blaker, Turid Høysveen.

"På bare fem arbeidsdager er ikke dette så verst"

Professor og leder av programmet, Nina Vøllestad, er godt fornøyd med dagens samling. Hospitantene startet 1.august, og er allerede kommet langt i utviklingen av hvert sitt FYSIOPRIM-prosjekt!

Dagen før lunsj ble brukt til å presentere hvert enkelt prosjekt. Halve gruppen har allerede etablert kontakt, og har skapt seg et godt nettverk innen FYSIOPRIM. Tematisk arbeider de med eldre/rehabilitering og de hadde mye å bidra med inn i hverandres prosjekter. Den andre halvparten er mer spredt i tematikk og interesser, men det er fint å se at de "går seg til" innenfor prosjektet.

Etter lunsj arbeidet vi med kartlegging av forventninger til hospitantordningen. Hospitantene ble bedt om å beskrive hvor de vil være i juni 2015. Det var friske og konkrete mål!

Vi gleder oss til å arbeide videre, og er spente på hvor vi er i juni 2015.

Av Line Blixt Haukland
Publisert 12. sep. 2013 18:00 - Sist endret 12. sep. 2013 18:00