Blomkålkarri

En lettvint og velsmakende rett med blomkål som kan serveres som middag med godt brød til. Enkel og rask om du har det travelt på ettermiddagen.

Foto: frukt.no

Det tar 20 til 40 minutter å lage denne retten. Oppskriften gir 20 porsjoner.

Ingredienser

5 stk hakket løk
10 ss olje
10 ts karri
5 stk blomkål i buketter
5 boks hakkede hermetiske tomater - gjerne med chili og basilikum
1,5 l vann
500 g frisk spinat - småbladet/babyspinat

Fremgangsmåte

Stek løken myk i olje - 5-6 minutter. Rør inn karri og stek videre i 1-2 minutter.

Tilsett blomkålbuketter, vann og tomater og kok retten videre til blomkålen så vidt er mør - 5-7 minutter.

Rør inn spinatbladene til slutt.

Server blomkålkarri rykende varm med godt brød til.

Om du ikke ønsker en ren vegetarisk rett, kan du tilsette strimler av stekt kylling.

Kilde: frukt.no

Publisert 28. aug. 2015 14:25 - Sist endret 21. juni 2018 10:25