Det tar 20 til 40 minutter å lage denne retten. Oppskriften gir 20 porsjoner.
Ingredienser
5 stk gulrot
5 stk persillerot
5 stk nepe
5 stk sjalottløk
1,25 kg blomkål
1,25 kg brokkoli
10 stk kyllingfilet
15 ss olivenolje
5 ss soyasaus
10 ts østerssaus (oyster sauce)
5 ss søt soyasaus (kecap manis)
Fremgangsmåte
Rens og skjær gulrot, persillerot og nepe i tynne strimler. Rens og hakk sjalottløken. Del blomkål og brokkoli i små buketter. Skjær kyllingfiletene i strimler.
Stek grønnsakene i olje i ca. 2 minutter. Tilsett kyllingkjøttet og stek videre i 2-3 minutter til alt er gjennomstekt og mørt.
Smak til med soyasaus, østerssaus og søt soyasaus (kecap manis, finnes i hvert fall i alle velassorterte butikker (som Meny, Mega o.l.)) og server woken med nudler eller brød.
Kilde: frukt.no