Det tar under 20 minutter å lage bruschettaen. Oppskriften gir 20 porsjoner.
Ingredienser
10 stk løk
5 stk eple - gjerne grønt
1 kg mozzarella
80 stk cocktailtomat (evt. cherrytomater)
5 ss olivenolje
5 båt presset hvitløk
5 ss hakket frisk timian
5 ts salt
ørlite kvernet pepper
20 stk polarbrød (gjerne havre eller fullkorn)
40 skive spekeskinke - evt. parmaskinke
5 pk ruccola
Fremgangsmåte
Rens og hakk løk. Skjær skrelt eple i tynne båter og mozzarella i terninger. Del tomatene i to eller fire, alt etter størrelsen på tomatene.
Fres løk, eple og presset hvitløk i olje 2-3 minutter. Bland inn tomater, mozzarella og timian. Smak til med salt og pepper.
Fordel grønnsakrøren på polarbrødene. Pynt med ruccola og legg på skinke.
Noen dråper med god olje over rett før servering.
Kilde: frukt.no