Det tar 20 til 40 minutter å lage denne retten. Oppskriften gir fire porsjoner.
Ingredienser
1 stk gulrot
1 stk persillerot
1 stk nepe
1 stk sjalottløk
250 g blomkål
250 g brokkoli
2 stk kyllingfilet
3 ss olivenolje
1 ss soyasaus
2 ts østerssaus (oyster sauce)
1 ss søt soyasaus (kecap manis)
Fremgangsmåte
Rens og skjær gulrot, persillerot og nepe i tynne strimler. Rens og hakk sjalottløken. Del blomkål og brokkoli i små buketter. Skjær kyllingfiletene i strimler.
Stek grønnsakene i olje i ca. 2 minutter. Tilsett kyllingkjøttet og stek videre i 2-3 minutter til alt er gjennomstekt og mørt.
Smak til med soyasaus, østerssaus og søt soyasaus (kecap manis, finnes i hvert fall i alle velassorterte butikker (som Meny, Mega o.l.)) og server woken med nudler eller brød.
Kilde: frukt.no