Det tar under 20 minutter å lage bruschettaen. Oppskriften gir fire porsjoner.
Ingredienser
2 stk løk
1 stk eple - gjerne grønt
200 g mozzarella
16 stk cocktailtomat (ev. cherrytomater)
1 ss olivenolje
1 båt presset hvitløk
1 ss hakket frisk timian
1 ts salt
ørlite kvernet pepper
4 stk polarbrød (gjerne havre eller fullkorn)
8 skive spekeskinke - ev. parmaskinke/serranoskinke
1 pk ruccola
Fremgangsmåte
Rens og hakk løk. Skjær skrelt eple i tynne båter og mozzarella i terninger. Del tomatene i to eller fire, alt etter størrelsen på tomatene.
Fres løk, eple og presset hvitløk i olje 2-3 minutter. Bland inn tomater, mozzarella og timian. Smak til med salt og pepper.
Fordel grønnsakrøren på polarbrødene. Pynt med ruccola og legg på skinke.
Noen dråper med god olje over rett før servering.
Kilde: frukt.no