Det tar under 20 minutter å lage denne retten. Oppskriften gir fire porsjoner.
Ingredienser
1 stk grovhakket løk
1 båt finhakket hvitløk
2 ss olje
¼ stk aubergine i biter
1 stk grønn squash i biter
1 stk rød paprika i halve ringer
1 boks hermetiske tomater
5 blad frisk basilikum hakket
2 stilk frisk timian hakket
½ ts salt
½ krm pepper (tilsvarer en 0,5 ml eller 1/5 teskje) ev. bare smak til i stedet for å måle opp.
Fremgangsmåte
Skyll, rens og del opp grønnsakene i litt store biter.
Varm oljen i en tykkbunnet kjele.
Tilsett løk og hvitløk og surr til løken er myk og blank.
Tilsett resten av grønnsakene.
La retten surre på svak varme i 10-15 minutter til grønnsakene er møre.
Smak eventuelt til med mer pepper.
Kilde: frukt.no