AV-utstyr og hjelpemidler i auditoriene

Trenger du akutt hjelp med utstyret? IT-vakt gir brukerstøtte alle hverdager mellom kl. 8.00-15.45. (15.00 sommertid)

Send e-post til it-hjelp@basalmed.uio.no eller ring tlf.nr.: 22 85 12 20.

Store auditorium

Tilgjengelig utstyr:

• Stasjonær datamaskin
  • Videoprojektor
  • Kamera til digital/hybrid undervisning
  • 1 stk. trådløs myggmikrofon (i ladeapparat ved administrasjonen)
  • 1 stk. håndholdt trådløs mikrofon (i ladeapparat ved administrasjonen)
  • 1 stk. bordmikrofon

Greit å vite:

• Datamaskinen er tilkoblet høyttaleranlegget.
  • Styring av videoprojektor, kamera, lys og blendingsgardiner skjer via et trykkfølsomt styringspanel.
  • Dersom du ønsker å bruke medbragt bærbar datamaskin finnes det en egen kabel montert til utstyret med HDMI.
  • Mikrofoner må hentes i administrasjonen (2.etg.)

NB! Mikrofonene i Store auditorium vil ikke kunne brukes i de andre auditoriene. Etter bruk er det viktig at mikrofonene settes godt ned i ladeapparatet, slik at neste bruker også får nok strøm til sitt bruk!

Lille auditorium

Tilgjengelig utstyr:

• Stasjonær datamaskin
  • Videoprojektor
  • Kamera til digital/hybrid undervisning
  • 1 stk. trådløs myggmikrofon (i ladeapparat ved administrasjonen)
  • 1 stk. bordmikrofon

Greit å vite:

• Datamaskinen er tilkoblet høyttaleranlegget.
  • Styring av videoprojektor og kamera skjer via et trykkfølsomt styringspanel.
  • Styring av lys og lerret skjer fra bryterpanel montert på vegg ved siden av tavla.
  • Mikrofon må hentes i administrasjonen (2.etg.)
  • Dersom du ønsker å bruke medbragt bærbar datamaskin så finnes det en egen kabel montert til utstyret med HDMI.

NB! Mikrofonen i Lille auditorium vil ikke kunne brukes i de andre auditoriene. Etter bruk er det viktig at mikrofonen settes godt ned i ladeapparatet, slik at neste bruker også får nok strøm til sitt bruk!

Nye auditorium 13

Tilgjengelig utstyr:

• Stasjonær datamaskin
  • Videoprojektor
  • Kamera til digital/hybrid undervisning
  • Dokumentkamera
  • 2 stk. trådløse myggmikrofoner i ladeapparat
  • 3 stk. bordmikrofoner

Greit å vite:

• Datamaskinen er tilkoblet høyttaleranlegget.
  • Styring av videoprojektor, kamera, lerret og lyd skjer via et trykkfølsomt styringspanel.
  • Styring av hovedlys kan også gjøres via et bryterpanel som er montert på siden av "rack" ved tavla.
  • Dersom du ønsker å bruke medbragt bærbar datamaskin så finnes det en egen kabel montert til utstyret med HDMI.
  • Dersom man ønsker å bruke dokumentkamera, så svinger man bare opp kamerastativet i oppreist posisjon. Da tennes lyskilden automatisk, og det som legges på den hvite platen blir automatisk fokusert. Et lite hjul oppe på kamera gjør det også mulig å forstørre eller forminske bildet. For å få bildet fra dokumentkamera ut på lerret, må dokumentkamera velges fra styringspanelet.
  • Mikrofoner må hentes i administrasjonen (2.etg.)

NB! Mikrofonene i Nye auditorium 13 vil ikke kunne brukes i de andre auditoriene. Etter bruk er det viktig at mikrofonene settes godt ned i ladeapparatet, slik at neste bruker også får nok strøm til sitt bruk!

Runde auditorium

Tilgjengelig utstyr:

• Stasjonær datamaskin
  • Videoprojektor
  • Kamera til digital/hybrid undervisning
  • Dokumentkamera
  • 2 stk. trådløse myggmikrofoner i ladeapparat
  • 2 stk. håndholdt trådløs mikrofon
  • 6 stk. bordmikrofoner

Greit å vite:

• Datamaskinen er tilkoblet høyttaleranlegget.
  • Styring av videoprojektor, kamera, lerret og lyd skjer via et trykkfølsomt styringspanel.
  • Styring av hovedlys kan også gjøres via et bryterpanel som er montert på siden av inngangsdør.
  • Dersom du ønsker å bruke medbragt bærbar datamaskin så finnes det en egen kabel montert til utstyret med HDMI.
  • Mikrofoner er plassert i skapet under til venstre.

NB! Mikrofonene i Runde auditorium vil ikke kunne brukes i de andre auditoriene. Etter bruk er det viktig at mikrofonene settes godt ned i ladeapparatet, slik at neste bruker også får nok strøm til sitt bruk!

Trenger du svamp, kritt e.l.?

Dette skal være tilgjengelig i auditoriene, men ved behov for ekstra utlevering kan man hente dette direkte ved Hovedekspedisjonen Domus Medica eller sende e-post til ekspedisjon@basalmed.uio.no

Publisert 26. okt. 2011 16:08 - Sist endret 3. okt. 2022 10:21