Vårens DBT-konferanse: Påmelding er fortsatt åpen

Det er ledige plasser til 8. nasjonale konferanse om DBT 29. og 30. mai. Har du sikret deg din plass?

Bildet kan inneholde: sky, himmel, atmosfære, vannforsyning, dagtid.

På- og avmeldingsfristen til DBT-konferansen gikk ut 23. januar, men vi holder påmeldingsskjema åpent en stund til.

Konferansekomiteen jobber med å sette sammen et faglig interessant og inspirerende program, og det er allerede mange spennende punkter som er bekreftet.

Foruten hovedforeleser Michaela Swales som hele første dag vil fortelle, demonstrere og modellere «Doing DBT to your best» og «Implementing DBT and evidence-based practices», blir andre dag fullspekket med inspirasjon fra det norske DBT-miljøet!

På konferansen blir det blant annet innlegg om erfaringer med implementering av DBT ved sykehuset innlandet, både fra et ledelsesperspektiv og et klinikerperspektiv ved henholdsvis assisterende divisjonsdirektør Per Anton Emanuel Åhrén og klinisk barnevernspedagog og DBT-teamleder Ellen Rasmussen.  

Videre får et gjensyn med parallellsesjonen «Bare atferd?», denne gangen med fokus på «Hvordan forstå og påvirke selvmordstanker i DBT?». Her får vi innlegg fra doktorgradskandidat Martin Øverlien Myhre, doktorgradskandidat Kristoffer Bele Ødegård og psykologspesialist Tone Enge Bertelsen, samt en diskusjon ledet av psykologspesialist og forsker Fredrik Walby

Professor og senterleder ved NSSF, Lars Mehlum, og førsteamanuensis og leder for DBT-utdanningsprogrammet, Anita Johanna Tørmoen, vil legge frem resultater fra en oppfølgingsstudie av ungdom som mottok DBT for ti år siden: «Hvordan går det med ungdommene når de blir voksne? Kvantitative og kvalitative resultater fra en langtidsoppfølging etter DBT»

Videre gjentas suksessen med stille mindfulness retreat  som i år ledes av psykologspesialist Eva Amundsen, i tillegg til mange andre spennende innlegg.

Foreløpig program

Les mer om konferansen og meld deg på 

Publisert 30. jan. 2024 13:39 - Sist endret 30. jan. 2024 14:28