Velkommen til Kristoffer Bele Ødegård

I doktorgradsprosjektet finansiert av Helse Sør-Øst HF skal Ødegård benytte data fra Kartleggingssystemet for å se nærmere på selvmord etter utskrivelse fra psykisk helsevern.

Bildet kan inneholde: panne, kinn, øyenbryn, kjeve, nakke.

Kristoffer Bele Ødegård, psykologspesialist

Denne uken startet psykologspesialist Kristoffer Bele Ødegård som stipendiat. Doktorgradsprosjektet «Patient safety factors associated with suicide after discharge from mental health services» er finansiert av Helse Sør-Øst HF og skal benytte data fra Kartleggingssystemet. Prosjektleder og hovedveileder er førsteamanuensis Anita J. Tørmoen.

Kristoffer Bele Ødegård, som har mange års erfaring som leder av DBT-programmet ved behandlingsseksjonen Bjerketun i BUPA Vestre Viken HF og er lærer ved NSSFs DBT-utdanning, kommer i dette prosjektet til å undersøke hvilke potensielle faktorer som sammenfaller i tid og som ser ut til å være sterkest i perioden etter utskrivelse fra psykisk helsevern. Ved å identifisere både faktorer ved tjenestene og ved pasientene vil prosjektet bidra til å peke på områder å intervenere i forhold til.

Vi ønsker Kristoffer velkommen og gleder oss til å ha ham med på laget!

 

 

Publisert 16. aug. 2023 13:38 - Sist endret 17. aug. 2023 09:26