English version of this page

Barbra Noodt

Barbra Noodt var kandidat til å representere teknisk/administrativt tilsatte i perioden 2019–2022.

Barbra Noodt

Stilling: Adm.koord./avd.leder

Arbeidssted: Kreftklinikken og Barneklinikken, KlinMed

Program

Som medlem av fakultetsstyret for Medfak vil jeg engasjere meg i følgende saker:

  1. Ivaretakende personalledelse for alle ansatte ved Medfak (inkl. kulturbygging, utvikling av lederkompetanse, karriereplanlegging/-utvikling for faglige og tekn.adm.ansatte)
  2. Økt samarbeid og god integrasjon
    (faglig og administrativt. Mellom instituttene under Medfak og med øvrige UiO,  internasjonalt, og mellom UiO og OUS - ifm Life Science satsingen, bygging av OUS etc)
  3. Ryddige og åpne beslutningsprosesser (som inkl. alle ledernivåene og ansatte, med åpne kriterier for ressurstildelinger, og som inkl. budsjett- og andre strategiske prosesser)
  4. En godt forankret strategi
    (med faglige ambisjoner innen forskning og undervisning. Med konkrete tiltak og ansvarsfordeling)
  5. Synlighet av Det medisinske fakultet (utad i samfunnet, nasjonalt og internasjonalt gjennom deltakelse i strategisk og faglig relevante fora, synlighet i media og offentlige møteplasser, informative nettsider etc )

Bakgrunn

Jeg er dr.philos. med molekylærbiologisk bakgrunn, har mangeårig erfaring fra administrativ og forskningsstrategisk ledelse lokalt, regionalt og nasjonalt, har jobbet i ulike deler av helse- /forskningssektoren, og kjenner mange deler av virksomheten på Medfak. Er engasjert, tydelig og vennligsinnet.

Forslagsstillere

  • Agnete Hager
  • Karly Eriksen
  • Shakoor Khan
Publisert 1. nov. 2018 13:51 - Sist endret 5. jan. 2021 10:19