English version of this page

Elisabeth Olsen

Elisabeth Olsen ble valgt til andre vararepresentant for teknisk/administrativt tilsatte i perioden 2019–2022.

Stilling: Seniorrådgiver

Arbeidssted: Fakultetsadministrasjonen

Stikkord

  • Gode og forutsigbare rammebetingelser
  • Arbeids-, forsknings- og studieforhold av høyeste kvalitet

Bakgrunn

Jeg har vært ansatt ved fakultetet siden 2000. I perioden 2000–2007 var jeg ansatt ved det som nå er Helsam, og i 2012–2013 var jeg medarbeider i Klinmeds administrasjon. Ellers har jeg arbeidet i fakultetsadministrasjonen. Det har gitt meg en god forståelse av alle nivåer på fakultetet.

Jeg har i størstedelen av perioden jobbet innen personaladministrasjon. Det har gitt meg kunnskap om viktige prioriteringer instituttene kontinuerlig må gjøre når det gjelder økonomi og finansieringsmodeller, langtidsplanlegging av bemanningsbehov, undervisningsbehov og rekruttering blant annet. Jeg er med på å koordinere fakultetets personalnettverk som for tiden består av 15 personer fra de fire grunnenhetene, noe som gir meg verdifulle innblikk i det som foregår på institutt- og avdelingsnivå.

I de siste par årene har jeg arbeidet mye med HMS, som også har gitt meg innblikk i nye deler av virksomheten.

Min utdanningsbakgrunn er Master of Arts innen asiastudier (UNSW) og cand. mag. innen samfunnsfag (UiO).

Program

  • Som representant for de tekniske og administrative ansatte vil denne gruppas interesser være en viktig del av mitt perspektiv. God ivaretakelse av alle ansattgrupper danner grunnlaget for å nå felles mål og oppnå de beste resultater innen utdanning, forskning og formidling.
  • Fakultetsstyret skal fastlegge overordnede mål, prioriteringer og strategier for virksomheten. Det er avgjørelser som gjelder kjernen av fakultetets virksomhet, og som styret bør ha godt tid til å arbeide med. Jeg mener at fakultetsstyret – i størst mulig grad og i alle saker det er hensiktsmessig – fortsatt bør arbeide på et overordnet nivå.
  • Alle fakultetets enheter bør sikres forutsigbare og tydelige rammebetingelser slik at de best mulig kan planlegge sin virksomhet og få til en best mulig drift og måloppnåelse.
  • For øvrig bør instituttene gis mest mulig autonomi. Det kan gjøre instituttene bedre i stand til å tilpasse sin drift til egne behov. Å legge beslutningsmyndigheten til lavest mulig nivå er et godt utgangspunkt for at beslutninger som blir tatt er gode.

Forslagsstiller

  • Anita Robøle
Publisert 1. nov. 2018 13:51 - Sist endret 20. juni 2022 13:03