English version of this page

Åse Frivold Sørheim

Åse Frivold Sørheim er kandidat til å representere teknisk/administrativt ansatte i perioden 01.01.2023–31.12.2026.

Åse Frivold Sørheim

Stilling: Seniorrådgiver

Arbeidssted: Institutt for klinisk medisin

Stikkord for valgprogram

Saker jeg er spesielt interessert i: Samarbeid fakultet-institutt-klinikk/avdeling og vitenskapelig, teknisk og administrativt ansatte

Bakgrunn

Jeg har arbeidet administrativt ved Det medisinske fakultet siden 2008 og kjenner fakultetet godt. I årene 2008-2018 arbeidet jeg i fakultetsadministrasjonen. Jeg arbeidet tett opp mot fakultetsledelsen, og i en årrekke var jeg sekretær for fakultetets ledermøter, inkludert fakultetsstyremøtene. Videre var jeg involvert i en rekke satsingsprosjekter ved fakultetet, blant annet omorganiseringen av fakultetet ved opprettelsen av Oslo universitetssykehus, fakultetets 200-årsjubileum, opprettelsen av Postdoktorprogrammet og fakultetets Russlandssatsning.

Siden 2018 har jeg fått lære mer om virksomheten ute i fagmiljøene ved fakultetet. Jeg jobber ved Institutt for klinisk medisin, Klinikk for laboratoriemedisin og Klinikk for radiologi og nukleærmedisin. Her arbeider jeg blant annet med tilsettinger, i tillegg til at jeg sitter som sekretær for ledermøter. Jeg er også direkte involvert i forskningsprosjekter som administrativ koordinator for UiO FOCIS CoE og et INTPART-prosjekt.

De erfaringene jeg har gjort meg har vekket mitt engasjement for brobygging og kommunikasjon – mellom ulike nivåer i organisasjonen og mellom ulike yrkesgrupper. Veien mellom fakultetsadministrasjonen og klinikken kan for mange oppleves som temmelig lang, og jeg tror at det er viktig at vi får representanter som sitter nær fagmiljøene i fakultetsstyret, også fra de teknisk-administrativt ansatte. Jeg tror at jeg med min erfaring og kjennskap til de ulike nivåenes og yrkesgruppenes utfordringer og behov kan være et godt bidrag inn i fakultetets styre.

Se personpresentasjonen

Forslagsstillere

  • Erlend Huglen
  • Karly Ella Eriksen
  • Agnete Hager
  • Marte Rabo Carlsen
  • Camilla Schjalm
  • Pernille Blicher
  • Joe Bush
  • Venke Jenssen
Publisert 2. nov. 2022 13:50 - Sist endret 4. nov. 2022 09:25