EFSA Traineeship Programme

Søknadsfristen er 29 April 2024.

Den europeiske myndigheten for næringsmiddeltrygghet (European Food Safety Authority - EFSA) i Parma, Italia har en utlysning ute nå for traineeships.

For å bli trainee i EFSA må man

* Ha oppnådd en universitetsgrad på minst 3 år innen søknadsfristen
* Ha gode engelskkunnskaper
* Ikke ha vært trainee eller ansatt i EFSA tidligere

Les mer om utlysningen her på EFSAs nettsider 

Den europeiske myndigheten for næringsmiddeltrygghet (European Food Safety Authority - EFSA) er et av Den europeiske unions (EU) byråer, og gir uavhengige, vitenskapelige råd og informasjon om nåværende og kommende risikoer i matkjeden. EFSA er et viktig element i EUs institusjonelle rammeverk for å verne forbrukere så vel som dyr og miljø mot enhver risiko i tilknytning til næringsmiddelkjeden. EFSAs viktigste virksomhet er vitenskapelige risikovurderinger, en spesialgren av anvendt vitenskap som innebærer gjennomgang av vitenskapelige data samt studier for å kunne vurdere risikoen forbundet med visse farer. EFSA spiller også en viktig rolle ved å formidle oppdaterte, klare og meningsfylte råd til sine viktigste partnere, interessenter og offentligheten generelt, og dermed bidra til å bygge bro mellom vitenskapen og konsumentene.

Vitenskapskomiteen for mat og miljø (VKM) er norsk kontaktpunkt for EFSA. En av våre oppgaver er å informere om EFSAs aktiviteter i Norge.

Les mer om EFSA på våre nettsider.

Søknadsfristen er 29 April 2024.

Legg merke til at EFSA arrangerer et webinar om programmet 16. april 1130 – 1230 – Påmeldingsfrist til webinaret er 12. april kl. 12.

Publisert 11. apr. 2024 14:48 - Sist endret 11. apr. 2024 14:48