Søker kandidater til startup innen mikrobiologi

Vi lever i symbiose med bakterier (og særlig tarmfloraen), men det er i den senere tid at vi har begynt å forstå hvor avhengig vi er av våre små venner. Alt fra autoimmune sykdommer til mental helse ser ut til å være påvirket av tarmfloraen vår. Prokarimi er en startupbedrift som, i første omgang, skal tilby testing av tarmflora.

Vi er i startfasen, og ser vi etter en ildsjel som har en positiv can-do innstilling, og med iver tar fatt på de oppgavene som må løses. Vi ser først og fremst etter deg som har solid kunnskap om mikrobiologi og kanskje en særlig interesse for mikrobiota. Avhengig av kompetanse og motivasjon vil det være mange områder man kan bidra i; følge med på den siste forskningen og omsette det til verdi for våre kunder, være vår ekspert-sparringspartner, foreslå forbedringer i løsningen, skape innhold i løsningen for lekmenn, osv. Det vil også være mulig å bidra i områder som ikke direkte er knyttet til faget du studerer; strategiske betraktninger / markedsanalyser, håndtering av online ads-kampanjer, kundekontakt, logistikk, administrasjon, regnskap, prosjektledelse osv. Vi ser etter deg som har gode resultater fra skolen men som også kan være praktisk og pragmatisk og vil være med i en startup.

Vi kan tilby:
Som startup kan vi naturlig nok ikke tilby veldig høy lønn, men en ok pakke skal vi kunne sette sammen. Det kan etterhvert være mulig med opsjoner / deltakelse i tidlig-emisjon for den rette kandidaten. Du vil være del av et kompetent og erfarent miljø med et potensielt enormt læringsutbytte og påvirkningsmulighet.

Krav til søker:
Gode akademiske prestasjoner
Ønske om å jobbe i startup
Flytende norsk / engelsk

 

Interesse? Kontakt Fredrik Medby Hagen på fredrik@prokarimi.no

Publisert 9. apr. 2024 12:35 - Sist endret 9. apr. 2024 12:35