Møte mellom prodekan for studier og MSU og MFU 7.2.23

Til stede: Magnus Løberg (Prodekan for studier), Michelle Khokhar (MFU), Aisha Karahasan (sekretær MFU), Sayanthy Ravindran (MSU), Cecilie Krogh (referat)

Erfaringer fra tillitsvalgtkurs

Kurset ble holdt fredag 3.februar og lørdag 4.februar, ca. 20 deltakere fredag og 10 lørdag. Fagutvalgene vil evaluere og komme med forslag til en bedre gjennomføring som også kan være mer attraktiv for enda flere studenter. Det er potensiale for mye større deltagelse. De vil blant annet se på tidsbruk, programinnhold, språk, ansvarsfordeling mellom fagutvalgene og hyppighet.

Forelesningsopptak

Hva er status? MedFak skal teste et system for teksting av forelesninger, Whisper AI, slik at man kan ivareta krav om universell utforming. Hvorvidt programmet fungerer vil gjenstå å se. Medisinstudiet kan ikke bruke Canvas og Panopto (undervisningsopptak) og benytter fortsatt «Forelesningsopptak 2.0» til dette. Det vil ikke gjøres endringer i publisering av forelesningsopptak uten at dette kommuniseres til studentene i forkant.

Eksamensgjennomlesning

Det er vanskeligheter med å rekruttere studenter til eksamensgjennomlesning og enkelte studenter opplever at de ikke får tilbakemelding på deres kommentarer til eksamen. De ønsker at de får en tilbakemelding på om kommentarer tas til følge, dette kan gjerne gjøres i en samtale (behøver ikke skriftlig tilbakemelding).

Kommentar etter møtet: Det foreligger rutiner på dette. Eksamenskommisjonsleder får et utfylt skjema (som MFU har utarbeidet) inkludert mailadresse til studentene og oppfordres til å gi tilbakemelding til studentene i etterkant av at gjennomlesning er gjennomført. Om det er ønskelig å bli kontaktet på telefon kan det legges inn i skjema.

Professorintervju rekruttering

Vanskelig å rekruttere studenter til dette. MFU lurer på om det kan hjelpe med kinogavekort.

Kommentar etter møtet: Siden professorintervjuer er instituttenes ansvar bør en henvendelse om dette gå til instituttet.


 
Publisert 13. feb. 2023 08:49 - Sist endret 13. feb. 2023 08:49