Dagsorden instituttrådsmøte Helsam 19. mai 2016

Dagsorden til instituttrådsmøte 19. mai 2016, kl 9 - 11 på møterom HELED, Forskningsveien 3A, 2. etg

Sak/tema

Beskrivelse/momenter fra diskusjonen

Oppfølging/ansvarlig

Kommentarer til referatet fra sist eller innkallingen

Referatet fra møtet 25. april er sendt ut tidligere.

 

Diskusjonssaker

   

Virksomhetsrapport 1. tertial 2016

Vedlagt følger utkast til virksomhets- og regnskapsrapport for 1. tertial 2016. Deler av datagrunnlaget mangler og vi vil ettersende dette til rådsmøtet. Instituttets frist for rapportering til fakultetet er 19. mai.

 

Ny administrativ organisering - revidert forslag til bemanningsplan

Vi viser til diskusjon i rådsmøtet 25. april og presenterer revidert forslag til bemanningsplan og et notat som oppsummerer de innspill som har kommet siden forrige behandling i instituttrådet, samt hvordan innspillene har blitt vurdert.

Vi ber om instituttrådets vurdering av forslaget og om det gis tilslutning til at forslaget tas videre til drøftinger med tjenestemannsorganisasjonene.

 
Innspill til strategiske satsninger i fakultetet

Fakultetet har bedt om innspill til strategiske satsninger og omstillingsmidler fra instituttene. Se vedlagte notat om saken.

 

Høring Underdal-utvalgets rapport som oppfølging av SAB-rapporten

Universitetets Strategic Advisory Board (SAB) la i 2014 fram en rapport med forslag til hvordan universitetet kan nå sine strategiske mål. Denne rapporten er fulgt opp gjennom 4 arbeidsgrupper, hvorav den siste gruppa skulle se på organisasjons- og beslutningsstruktur ved universitetet. Denne gruppas rapport er lagt ut til høring for alle ansatte ved universitetet, men det er parallelt en høring hvor enhetene bes om å gi innspill til rapportens forslag. Høringsdokumentet inneholder lenke videre til rapporten og mer informasjon om bakgrunnen.

 

 

Høring: forslag til nytt administrasjonsreglementet for Det medisinske fakultet

Fakultetet har sendt på høring et forslag til nytt administrasjonsreglement. Den viktigste endringen i forslaget er en tydeliggjøring av sammensetting av instituttråd ved fakultetet. Vi ber om instituttrådets kommentarer til saken.  

Informasjonssaker

   
HMS

Ingen aktuelle saker

 

Årsplan 2017-19

Fakultetet har tatt initiativ til sterkere involvering fra instituttene i sitt arbeid med årsplan for 2017-19. En arbeidsgruppe med representasjon fra alle instituttene utarbeider et utkast til årsplan som skal behandles i fakultetsstyret 21. juni.

Ambisjonen med utkastet er å lage en årsplan som instituttene i større grad kan oppleve som sin egen, og at instituttene trolig kun trenger å lage egne vedlegg til årsplanen. I tillegg ønsker arbeidsgruppa en reduksjon i antall mål og tiltak i planen.

Helsam avventer arbeid med egen årsplan til etter fakultetsstyrets behandling i juni.

 

Informasjon om aktuelle saker

 

 

Eventuelt

   
Publisert 13. mai 2016 09:43 - Sist endret 6. juli 2016 08:35