Dagsorden instituttrådsmøte Helsam 20. januar 2021

Dagsorden til instituttrådsmøte 20. januar 2021, kl 9 - 11 på Zoom

Sak/tema

Beskrivelse/momenter fra diskusjonen

Oppfølging/ansvarlig

Kommentarer til innkallingen

Referatet fra møtet 25. november er sendt ut tidligere. 

Det er i etterkant kommet forslag til en justering under saken om Beregningsmodell for undervisningsbehov og kapasitet: 

"Vi gikk gjennom modellen for beregning av undervisningsbehov og kapasitet i avdelingene ved Helsam. Rådsmedlemmene uttrykte tilfredshet med at det arbeides med en modell. Modellen er relativt kompleks og det ble understreket at det er viktig at den er diskutert med og godtatt av avdelingene før den tas i bruk.

Det var noe diskusjon rundt beregningen av enkeltelementer i modellen. Rådet ga innspill om at det kan være flere elementer som også kan inkluderes i modellen (eksempler på dette er veiledning av forskerlinjestudenter og pålagte kurs som universitetspedagogikk). Rådet ga også innspill på at tiden avsatt til avdelingslederrollen synes å være for liten gitt oppgavene avdelingslederne skal utføre, inklusive deres personalansvarsoppgaver.

Rådet ga også innspill på at man i vurderingen av nye stillinger også kan vurdere andre forhold enn undervisningsoppgaver og trakk fram forskingsstrategiske vurderinger som et eksempel. "

 

Diskusjonssaker

   
Virksomhetrapportering T3 2020

I virksomhetsrapporteringen for 3. tertial 2020 er det fokus på økonomirapportering og eventuelle avvik fra prognosen som ble levert i desember.

I tillegg er vi bedt om å gjøre rede for håndteringen av forsinkede stipendiater og postdoc. 

Vi ber om instituttrådets innspill virksomhetsrapporteringen. 

 
Møteplan 2020

Det er kalt inn til instituttrådsmøter i tilknytning til de fire virksomhetrapporteringene vi skal levere (januar, mai, septermber og november).

 

Vi ber om rådets innspill til om det er ønskelig å planlegge for ytterligere rådsmøter og også om innspill til saker som ønskes disktutert gjennom året. 

 
Koronasituasjonen

Vi gjennomførte en spørreundersøkelse blant de ansatte om hvordan pandemien påvirker arbeid og arbeidsmiljø. Se oppsummering av data fra undersøkelsen 

Vi ber instituttrådet om innspill til aktuelle oppfølgingstiltak.

 

Informasjonssaker

   
HMS    
Instituttleder orienterer om aktuelle saker
  • Flytteprosess
  • KLoK-evaluering
 

Eventuelt

   
Publisert 14. jan. 2021 12:15 - Sist endret 14. jan. 2021 12:15